Hjem » Prosjekt » Urbygningen i Ås

Produkter

 
 
Stillaspakker

Velg blandt våre stillaspakker

Les mere »

 

Løsninger

Fordeler og muligheter med HAKI

Vis alle »

 

Urbygningen i Ås

En utfordring klarert og allerede snart ferdig for rivning.


Statsbygg har i dag mange bygg som restaureres i Norge og har på noen av disse god erfaring med å bruke værbeskyttelse.  Når det største bygget i Norge skulle renoveres tok UCO som underleverandør til Skanska Norge kontakt med HAKI som har lang erfaring med store bygg, herunder det Kongelige Slott.

Vi i HAKI tok utfordringen og samarbeidet med å få til en løsning var i gang.  Et tak med 32 meter bredde og 73 meter lengde ble løst med inndekking av et polygon tak, hvor vi også kunne bruke kun originale HAKI deler som kunden allerede hadde mye av på lager.  Høyden på selve polygonet var 13 meter og totalhøyden til mønet på inndekningen ble da på bortimot 29 meter. Total takflate kom derfor opp i over 3000 m².

Konstruksjonen i seg selv ville tåle de begrensingene den var beregnet for, mens utfordringen ble derfor på innfestningene mellom stillas og bygg. Denne ble løst ved gjennomgående stag på fire steder i bygget hvor HAKI var med på detaljene til en løsning tilpasset HAKI stillas.

Ved så store belastninger var Statsbygg også usikre på marktrykket rundt det verdifulle bygget og beregninger med detaljer for vektfordeling ble utarbeidet og utført.

I samarbeide med UCO tar vi oss i dag av noen av Norges mest utfordrende inndekkinger. Dette krever dyktige ingeniører og konstruktører, riktig materiell og montører med høy fokus på etterlevelse i detaljene.

UCO tar stadig store utfordringer hvorpå de allerede er i full gang med nye prosjekter i samarbeide med HAKI. Noen av disse vil også komme på sidene våre!

Om HAKI

» Om HAKI
» HAKI´s Verdier
» Hvorfor HAKI?
» Kjenn igjen Piratene

Stillas

» HAKI Universal
» HAKI Ram
» HAKI spirens historie

Inndekking

» HAKITEC 750
» HAKI Trak
» HAKITEC 450
Hjem  |  Produkter  |  Prosjekt  |  Aktuelt  |  Last ned  |  Kontakt  |  Om HAKI  |  Mine sider  |  Sideoversikt

HAKI i Norge

HAKI AS
Postboks 444
N-3002 Drammen

Norge

Tel +47 32 22 76 00
Fax +47 32 22 76 76
info@haki.no