Hjem » Aktuelt » Semco Maritime AS inngår samarbeidsavtale med HAKI AS

Produkter

 
 
Stillaspakker

Velg blandt våre stillaspakker

Les mere »

 

Løsninger

Fordeler og muligheter med HAKI

Vis alle »

 

Semco Maritime AS inngår samarbeidsavtale med HAKI AS

De to norske selskapene inngår avtale om å etablere stillas depot på Hanøytangen. Depotet vil tjene Vest-Norge med primær fokus på olje- og gass / maritim industri, og andre industrier i Vestlandsregionen.Semco Maritime vil stå ansvarlig for driften av depotet. Avtalen vil styrke de to selskapenes tilstedeværelse og tilby bedre service til kundene i denne regionen. HAKI AS er en verdensledende stillasprodusent med ledende tilgangs- og innpakningsløsninger som går hånd i hånd med Semco Maritime sitt høykvalitets stempel.

Avtalen er basert på at begge parter har interesse i å betjene, samt utvikle industri i Vest Norge. Semco Maritime overtok Hanøytangen´verft i 2015, verftet har den største tørrdokk i Nord-Europa. HAKI AS har noe av de mest innovative løsninger innen stillasløsninger, samt temporære bygninger og værbeskyttelsesløsninger. Begge parter forventer at avtalen vil styrke og forbedre tilbudet til kunder. Videre at samarbeidet vil øke mulighetene til å vinne fremtidige oppdrag innenfor vedlikehold av offshore plattformer, andre maritime / marine prosjekter samt landbaserte oppdrag.

"HAKI har allerede et godt samarbeid med Semco Maritime i Danmark, og vi er setter stor pris på å bygge videre på dette i Norge. Den norske samarbeidsavtalen vil styrke vår posisjon og distribusjon i Vest-Norge, og vi vil sammen med Semco Maritime gi både våre eksisterende og nye kunder med best mulig service" uttaler Thomas Schüller, CEO i Haki AS, Norge.

”Med den nye samarbeidsavtalen med HAKI er vi i stand til ytterligere å styrke Semco Maritime sin posisjon, ved å kunne tilby et bredere spekter av tjenester. Vi vil være i stand til å sørge for at fasilitetene på Hanøytangen raskt kan gi sine kunder stillas på stedet. Samarbeidet vil gjøre Hanøytangen verft mer fleksibel og attraktiv for kundene” uttaler Lars Skov, administrerende direktør i Semco Maritime AS, Norge.


For videre informasjon vennligst ta kontakt med

HAKI AS
Thomas Schüller, CEO Norge
Mobil +47 48 22 25 91

Semco Maritime AS, Norge
Lars Skov, administrerende direktør
Mobil +45 30 70 26 66

Om HAKI

» Om HAKI
» HAKI´s Verdier
» Hvorfor HAKI?
» Kjenn igjen Piratene

Stillas

» HAKI Universal
» HAKI Ram
» HAKI spirens historie

Inndekking

» HAKITEC 750
» HAKI Trak
» HAKITEC 450
Hjem  |  Produkter  |  Prosjekt  |  Aktuelt  |  Last ned  |  Kontakt  |  Om HAKI  |  Mine sider  |  Sideoversikt

HAKI i Norge

HAKI AS
Postboks 444
N-3002 Drammen

Norge

Tel +47 32 22 76 00
Fax +47 32 22 76 76
info@haki.no